Yleisurheilukoulu ja tutustumispäivä 2023

Tervetuloa mukaan yleisurheilukouluumme!


Urheilukoulujen aikataulut:

Pienten ryhmä (4-7 vuotiaat) maanantaisin klo 17.00-18.00

Isompien ryhmä (8 vuotiaat ja sitä vanhemmat) maanantaisin klo 18.00-19.30


Urheilukoulussa harjoittelemme yleisurheilutekniikkaa leikkien ja pelien ohella jokaisen omien tavoitteiden mukaisesti. Tärkeintä urheilukoulussa on hien pintaan saaminen, punaiset posket ja iloinen mieli.

·       aloitamme nimenhuudolla

·       alkuveryttely esim hippa

·       lajiharjoitus 1-2 eri lajia

·       loppuleikki


Urheilukoulua pitävät iloiset ohjaajamme Oona Viljanen ja Anna Pyykkö. He vetävät yleisurheilukoulua jo useamman vuoden kokemuksella!  Oonan päälaji on kuula ja sivulajeina muut heittolajit. Hän hallitsee monipuolisesti eri lajeja aiemman ottelutaustan vuoksi. Anna päälaji on 7-ottelu. Hän kilpailee myös yksittäin aidoissa ja pituudessa. He molemmat kisaavat ja treenaavat aktiivisesti ja menestyksekkäästi.


”Yleisurheilu on juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä. Yleisurheilu on hikeä ja hengästymistä. Yleisurheilu on upea perusliikuntamuoto, jonka taitoja tarvitaan kaikissa urheilulajeissa. Se antaa vahvan pohjan jokaiseen urheilulajiin ja siksi yleisurheilun tulisi olla osa kaikkien lasten liikunnan maailmaa. Yleisurheilun taitojen avulla laji kuin laji onnistuu niin lapselta kuin aikuiseltakin.”

Suomen Urheiluliitto ry