Yleisurheilujaosto

AJANKOHTAISTA KEVÄT ja KESÄ 2018

 

URHEILUKOULUT: Kiitoksia kaikille talvikaudella urheilukoulussa käyneille 30.4 ei ollut enää urheilukoulua vapun takia, valitettavasti.


Kesäkauden urheilukoulut alkavat maanantaina 14.5. klo 17.30 Suojankentällä. Ryhmiä on 3-5, 6-8 ja yli 9 vuotiaille. Ryhmät muodostetaan ilmoittautumisten mukaan. Ryhmät toimivat maanantaisin klo 17:30 Suojankentällä. Urheilukouluissa liikutaan monipuolisesti ryhmissä olevien liikkujien taitotasojen mukaan. Kaikki osallistujat saavat ohjausta yleisurheilulajeihin, joissa voi sitten kisailla sisulisäkisoissamme. Urheilukoulumaksut voi suorittaa Maksut -alasivun tietojen mukaan.

 

SISULISÄKISAT: Orpon perinteiset lasten ja nuorten yleisurheilun sisulisäkisat alkavat torstaina 17.5 suojankentällä klo 18.

 

Tervetuloa kaikki Orivesiläiset ja muut yleisurheilusta kiinnostuneet kisaamaan Suomen pitkäikäisimpään lasten ja nuorten yleisurheilukisasarjaan. Kisoissa on sarjoja 4-8, 9-11 ja 12 vuotiaisista ylöspäin aina 18 vuotiaisiin asti oleville tytöille ja pojille. Tätä vanhemmat urheilijat ovat myös tervetulleita.

 

Kisojen lajit ja aikataulut ovat esillä erillisellä alasivulla. Ilmoittautumisen ja kisamaksut voitte tehdä kilpailukalenterin kautta tai puolituntia ennen kilpailujen alkua paikanpäällä. 

 

 

Terveisin Oriveden Ponnistus yleisurheilujaosto.

 

TÄSTÄ pääset vanhoille yleisurheilujaoston sivulle