Yleisurheilujaosto

AJANKOHTAISTA:

Syksy 2021

URHEILUKOULUT:

Urheilukoulussa harjoittelemme yleisurheilutekniikkaa leikkien ja pelien ohella, jokaisen omien tavoitteiden mukaisesti. Tärkeintä urheilukoulun jälkeen on hien pintaan saaminen, punaiset posket ja iloinen mieli. 

Urheilukoulukerran kuvaus: nimenhuuto, alkuverryttely, lajiharjotus 1&2 loppuleikki/venyttely.

Alussa pidetään aina nimenhuuto, jossa siirretään "valta" vanhemmilta ohjaajille. Nimenhuudon jälkeen pidämme jotakin alkuverryttelyä,  usein hippaa tai jotain muuta ryhmässä tapahtuvaa juoksemista. Harjoittelemme yleensä kahta eri lajia, joita torstaina on mahdollisuus kisata sisulisissä (katso alhaalta). Lopuksi pidetään yhteinen loppuverryttely ja rauhoittuminen, jotta saadaan "valta" palautettua vanhemmille. 

Ryhmiä löytyy 3 vuotiaille ja vanhemmille nuorille, tervetuloa mukaan. Kerhoja ovat ohjaamassa Altti Valjakka ja Anna Pyykkö.

Puh. AV 0452075363

Pieni huomio ryhmienjaosta: Pienten ryhmän raja on alle 8v, koska sisulisäkisa lajit muuttuvat 8v ja vanhemmilla (korkeus, aidat yms), mutta halutessaan voi olla vanhempi pienissä  kunhan käyttäytyy muita huomioiden.

Pienten ryhmät alkavat klo 18:00 ja loppuvat 19:00
Yli 8 v ryhmä alkaa klo 18:00 ja loppuu 19:30.

Urheilukoulumaksut voi suorittaa Maksut -alasivun tietojen mukaan. 

SISULISÄKISAT: (jatkuvat taas kesäkaudella)

Alle 9-vuotiaiden lajit ja aikataulut näkyvät aikataulut kohdassa tekstinä oikean päivän kohdalla.

Sisulisäkisojen aikataulut näkyvät "sisulisäkisat aikataulut" kohdassa (vasemmassa laidassa tietokoneella ja mobiililla yläpalkissa kohdasta valikko ) Päivitetyt koronaohjeistukset näette alhaalla olevasta kuvasta, lukekaa se ennen kisapaikalle lähtemistä. 

Kisojen tulokset löytyvät:
Tilastopajalta: www.tilastopaja.fi ja

Terveisin Oriveden Ponnistus yleisurheilujaosto.