Yleisurheilujaosto

AJANKOHTAISTA KESÄ 2018

HIENOA JUUSO JA KAISA!!!!

URHEILUKOULUT:

Urheilukoulut jatkuvat viikolla 27 maanantaisin koko kesän klo 17.30 Suojankentällä. Ryhmiä on 3-5, 6-8 ja yli 9 vuotiaille. Urheilukouluissa liikutaan monipuolisesti ryhmissä olevien liikkujien taitotasojen mukaan. Kaikki osallistujat saavat ohjausta yleisurheilulajeihin, joissa voi sitten kisailla sisulisäkisoissamme. Urheilukoulumaksut voi suorittaa Maksut -alasivun tietojen mukaan.

 

SISULISÄKISAT: Orpon perinteiset lasten ja nuorten yleisurheilun sisulisäkisat kisataan torstaisin suojankentällä klo 18.

Tervetuloa kaikki Orivesiläiset ja muut yleisurheilusta kiinnostuneet kisaamaan Suomen pitkäikäisimpään lasten ja nuorten yleisurheilukisasarjaan. Kisoissa on sarjoja 4-8, 9-11 ja 12 vuotiaisista ylöspäin aina 18 vuotiaisiin asti oleville tytöille ja pojille. Tätä vanhemmatkin urheilijat ovat myös tervetulleita.

Kisojen lajit ja aikataulut ovat esillä erillisellä alasivulla. Ilmoittautumisen ja kisamaksut voitte tehdä kilpailukalenterin kautta tai puolituntia ennen kilpailujen alkua paikan päällä.

Tulokset: Kaikki kauden 2018 Sisulisien tulokset löytyy Tilastopajalta: www.tilastopaja.fi ja

Oriveden Sanomien verkkolehdestä: www.orivedensanomat.fi

Terveisin Oriveden Ponnistus yleisurheilujaosto.