Yleisurheilujaosto

AJANKOHTAISTA:

Kesä 2022

URHEILUKOULUT:

Huom! Urheilukoulut alkavat 17:00 alkaen ma 6.6. Kaikki uudet ja vanhat ovat tervetulleita mukaan!

Lyhyt kuvaus: Urheilukoulussa harjoittelemme yleisurheilutekniikkaa leikkien ja pelien ohella, jokaisen omien tavoitteiden mukaisesti. Tärkeintä urheilukoulun jälkeen on hien pintaan saaminen, punaiset posket ja iloinen mieli. 

Urheilukoulukerran kuvaus: nimenhuuto, alkuverryttely, lajiharjotus 1&2 loppuleikki/venyttely.

Alussa pidetään aina nimenhuuto, jossa siirretään "valta" vanhemmilta ohjaajille. Nimenhuudon jälkeen pidämme jotakin alkuverryttelyä,  usein hippaa tai jotain muuta ryhmässä tapahtuvaa juoksemista. Harjoittelemme yleensä kahta eri yleisurheilulajia ja tekniikan painottaminen arvioidaan yksilöllisesti. Lopuksi pidetään yhteinen loppuverryttely ja rauhoittuminen, jotta saadaan "valta" palautettua vanhemmille. 

Ryhmiä löytyy 3 vuotiaille ja vanhemmille nuorille, tervetuloa mukaan. Kerhoja ovat ohjaamassa Oona Viljanen ja Anna Pyykkö.

Puh. Oona 045 879 0887

Pieni huomio ryhmienjaosta: Pienten ryhmän raja on alle 9v, koska sisulisäkisa lajit vaihtuvat vaativampiin 9v (tänä vuonna täyttävät) ja vanhemmilla (korkeus, aidat yms), mutta halutessaan voi olla vanhempi pienissä  kunhan käyttäytyy muita huomioiden.

Pienten ryhmät alkavat klo 17:00 ja loppuvat 18:00
Yli 8 v ryhmä alkaa klo 17:00 ja loppuu 18:30.

Urheilukoulumaksut voi suorittaa Maksut -alasivun tietojen mukaan. 

SISULISÄKISAT

Sisulisäkisojen aikataulut näkyvät "sisulisäkisat aikataulut" kohdassa ja tämän sivun alareunassa (vasemmassa laidassa tietokoneella ja mobiililla yläpalkissa kohdasta valikko ) 

Kisojen tulokset löytyvät:
Tilastopajalta: www.tilastopaja.fi ja

Terveisin Oriveden Ponnistus yleisurheilujaosto.