Ilmoittautuminen


Ilmoittautuminen voimisteluryhmiin tapahtuu Suomen Voimisteluliiton  Hoika-ilmoittautumispalvelussa.

Yllä olevasta linkistä pääset suoraan palvelun aloitussivulle. Ryhmäkalenteria voit tarkastella rekisteröitymättä.


1. REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI (KOSKEE VAIN UUSIA JÄSENIÄ)

Rekisteröidy käyttäjäksi  "Rekisteröityminen"-painikkeesta. Mikäli aiot ilmoittaa alaikäisen lapsesi, vanhempi rekisteröityy AINA käyttäjäksi ja rekisteröitymisen jälkeen voi lisätä lapsen/lapsia alikäyttäjiksi Omat tiedot –osiossa. Klikkaa lopuksi "Rekisteröidy"–painiketta ja saat käyttäjätunnuksen ja salasanan näytölle. Käyttäjätunnus ja salasana lähetetään myös antamaasi sähköpostiin. 

Huomio! Jos olet jo rekisteröitynyt jäsentietopalveluun, ÄLÄ REKISTERÖIDY UUDELLEEN, vaan siirry tarvittaessa kohtaan ”Unohtuiko salasana” ja saat uuden salasanan sähköpostiisi (käyttäjätunnuksesi on aiemmin rekisteröityessä ilmoittettu sähköpostiosoite). 


2. SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Sisäänkirjaudu ilmoittautumispalveluun rekisteröinnin kautta saamallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.


3. ALIKÄYTTÄJÄN LUOMINEN

Jos olet ilmoittamassa lastasi, lisää lapsesi tässä vaiheessa itsellesi alikäyttäjäksi Omat tiedot-osiossa: "Uuden alikäyttäjän rekisteröinti" (sininen painike oikeassa reunassa). 

Alaikäisen ollessa kyseessä ilmoitetaan aina huoltajan sähköpostiosoite, johon lähetetään myös liikuntaryhmiin ilmoittautumisen yhteydessä lasku, sekä mahdolliset aikataulumuutokset ym. tiedotteet. Kohdassa lisätiedot ilmoitetaan huoltajan nimi ja muut halutut lisätiedot.


4. LIIKUNTARYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Sisäänkirjauduttuasi klikkaa "Ilmoittautuminen". 
Valitse pudotusvalikosta käyttäjä joka halutaan ilmoittaa kyseiseen liikuntaryhmään. Valitse liikuntaryhmä johon haluat ilmoittautua. Valitse tässä vaiheessa valikosta myös perhe/sisaralennus, jos perheestä ilmoitetaan kaksi tai useampia henkilöitä. Sisaralennuksen saa toinen ja sitä seuraavat ilmoittautujat.  

Klikkaa "Jatka vaiheeseen 2: Maksujen hyväksyminen"-painiketta. Ilmoittautumisesi tiedot tulevat näkyviin Laskun luonti -sivulle ja tässä vaiheessa voit vielä muokata tietoja palaamalla takaisin ilmoittautumissivulle. 

Vahvista ilmoittautuminen klikkaamalla "Hyväksy ja jatka vaiheeseen 3: Laskun tulostus ja maksu"-painiketta. Tämän jälkeen ohjelma lähettää ilmoittautumisesta tiedon sekä laskun antamaasi sähköpostiin. Mikäli et ole antanut sähköpostiosoitetta voit tässä vaiheessa tulostaa laskun itsellesi. Laskun ja ilmoittautumisten tiedot löytyvät myös Omat tiedot -sivulta. Paina lopuksi sivun alalaidasta "Päätä ilmoittautuminen".  

Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden ilmoittautua jonopaikalle, jos kaikki varsinaiset paikat ovat jo täynnä. Jonotuspaikasta ei muodostu laskua ja vapautuneesta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse.


5. ILMOITTAUTUMISEN PERUUTTAMINEN

Mikäli haluat peruuttaa osallistumisen, kirjaudu ilmoittautumispalveluun ja poista osallistuja liikuntaryhmästä, johon olit hänet ilmoittanut. Ilmoita sen lisäksi sähköpostilla osoitteeseen orivedenvoimistelu(at)gmail.com peruutuksesta. Saatuamme tiedon, mitätöimme laskunne, eikä teille lähetetä myöhemmin maksumuistutusta.Mikäli jäsentietopalvelun käytössä on ongelmia, ota yhteys voimistelujaoston sihteeriin raittiska@gmail.com.