Ilmoittautuminen


Ilmoittautuminen voimisteluryhmiin tapahtuu Suomen Voimisteluliiton  Hoika-ilmoittautumispalvelussa.

Yllä olevasta linkistä pääset suoraan palvelun aloitussivulle. Ryhmäkalenteria voit tarkastella rekisteröitymättä.


1. REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI

Rekisteröidy käyttäjäksi  "Rekisteröityminen"-painikkeesta. Mikäli aiot ilmoittaa alaikäisen lapsesi, vanhempi rekisteröityy aina käyttäjäksi ja rekisteröitymisen jälkeen voi lisätä lapsen/lapsia alikäyttäjiksi.  

Jos olet unohtanut salasanasi, älä rekisteröidy uudestaan, vaan tilaa uusi salasana . 


2. SISÄÄNKIRJAUTUMINEN

Sisäänkirjaudu ilmoittautumispalveluun rekisteröinnin kautta saamallasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla.


3. ALIKÄYTTÄJÄN LUOMINEN

Lisää lapsi tässä vaiheessa itsellesi alikäyttäjäksi Omat tiedot -sivulla.  Huomioi, että tarvitsemme aina huoltajan yhteystiedot! Sähköpostiin lähetämme laskun, mutta myös aikataulumuutokset ym. tiedotteet. 


4. LIIKUNTARYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Sisäänkirjauduttuasi klikkaa valikosta "Ilmoittautuminen". 
Valitse ilmoitettava henkilö ja liikuntaryhmä johon haluat ilmoittautua. Saat  onnistuneesta ilmoittautumisesta tiedot sähköpostiin. 

Voit myös ilmoittautua jonopaikalle, jos kaikki varsinaiset paikat ovat jo täynnä. Jonotuspaikasta ei muodostu laskua ja vapautuneesta paikasta ilmoitetaan sähköpostitse.


5. ILMOITTAUTUMISEN PERUUTTAMINEN

Mikäli haluat peruuttaa osallistumisen, kirjaudu ilmoittautumispalveluun ja poista "Omat tiedot" -sivulla osallistuja liikuntaryhmästä. Ilmoita sen lisäksi sähköpostilla osoitteeseen orivedenvoimistelu(at)gmail.com peruutuksesta. Saatuamme tiedon, mitätöimme laskunne, eikä teille lähetetä myöhemmin maksumuistutusta.Mikäli jäsentietopalvelun käytössä on ongelmia, ota yhteys voimistelujaoston sihteeriin raittiska(at)gmail.com.