Voimistelujaosto

Voimistelutoiminta Oriveden Ponnistuksessa aloitettiin syksyllä 2017. Voimistelujaosto on Suomen Voimisteluliitto Svoli ry:n jäsenseura. Toimintaan on saatu mukaan noin 150 paikkakunnan lasta! Harrastuspaikkoina ovat Kultavuoren koulu ja Oriveden Liikuntahalli.

Voimistelu on monipuolinen ja hauska harrastus, jossa pääsee kokeilemaan omia rajojaan. Se kehittää kattavasti voimaa, ketteryyttä, tasapainoa ja liikkuvuutta. Voimistelusta on hyötyä läpi elämän, ja se sopii mainiosti oheisharjoitteluna myös muille lajeille.

Voimistelujaoston toiminnan tarkoituksena on tarjota ensisijaisesti lapsille laadukasta liikuntaa Oriveden alueella. Myös aikuisille on tarjolla tällä hetkellä yksi voimistelutunti viikossa.

Toiminnan tarkoitus on tähdätä harrasteliikkumiseen, mutta myöhemmässä vaiheessa mukaan voidaan ottaa myös kilpailutoiminta.

Jaoston puheenjohtajana toimii Eija Parpola, puh 044-0607068, pteijakatariina@gmail.com. Mukana jaoston toiminnassa myös Antti Haikka (varapj), Laura Raittinen (siht.), Pinka Hernesniemi  (rahastonhoitaja), Juha Mönkäre, Kirsi Rentto ja Paula Lukula.