Voimistelujaosto

Telinevoimistelu aloitettiin Orivedellä syksyllä 2017. Toimintaan on saatu mukaan noin 150 paikkakunnan lasta! Harrastuspaikkana on Kultavuoren koulu.

Telinevoimistelu on monipuolinen ja hauska harrastus, jossa pääsee kokeilemaan omia rajojaan. Telinevoimistelu kehittää kattavasti voimaa, ketteryyttä, tasapainoa ja liikkuvuutta. Telinevoimistelusta on hyötyä läpi elämän, ja se sopii mainiosti oheisharjoitteluna myös muille lajeille.

Voimistelujaoston toiminnan tarkoituksena on tarjota ensisijaisesti lapsille laadukasta liikuntaa Oriveden alueella. Myös aikuisille on tarjolla tällä hetkellä yksi telinevoimistelutunti viikossa.

Toiminnan tarkoitus on tähdätä harrasteliikkumiseen, mutta myöhemmässä vaiheessa mukaan voidaan ottaa myös kilpailutoiminta.

Jaoston puheenjohtajana toimii Eija Parpola, puh 044-0607068, pteijakatariina (at) gmail.com. Mukana jaoston toiminnassa myös Antti Haikka (varapj), Kirsi Rentto (siht.), Riikka Tommila (rahastonhoitaja), Juha Mönkäre, Pinka Hernesniemi ja Laura Raittinen.